Sjoerd en Iphone reparatie Den Haag

Na jaren niet meer van onze oude vriend, de door ons welbekende Sjoerd van der Gooi, te hebben gehoord werden we afgelopen zondag vereert met een bezoek van onze Dartmaat. Hij was één van de beste toen we pas waren begonnen met ons Dartcafé en er ging dan ook geen avond voorbij of Sjoerd kwam even langs voor een pilsje en een praatje en natuurlijk even te komen Darten.

Voor een paar jaar geleden is hij getrouwd en verhuisde naar Den Haag waar zijn vrouw geboren is en waar al haar familie woonachtig is. Daarom wilde ze beslist in Den Haag blijven wonen en nam ze onze Sjoerd mee. Vandaar dat we Sjoerd uit het oog zijn verloren voor een veel te lange tijd. We hebben een fantastische avond gehad en hebben het onze Dartmaat geweldig naar zijn zin gemaakt. Hij vertelde ons hoe het hem allemaal ging in Den Haag en dat hij op het moment werkzaam is bij iPhone reparatie Den haag waar het hem zeer goed blijkt te gaan thumbs-up voor Sjoerd dus!

Dan willen we ook nog even mededelen dat Sjoerd belooft heeft om op ons Summer toernooi aanwezig te zijn en een wedstrijd mee te spelen samen met de darter van destijds. Dus iedereen is van harte welkom om deze Dart kampioen in levende lijven te komen bekijken en het spektakel bij te wonen. De eerste ronde van de avond gaat voor rekening van Café de Vluchtheuvel en mag je daarom dit event beslist niet missen. Als er mensen zijn die voor Sjoerd iets leuks hebben bedacht laat het ons dan betijds weten dan kunnen we hier ook een handje mee helpen. Voor meer informatie geef ons dan een telefoontje dan houden wij je op de hoogte !